Työnhakijalle

Löydä unelmien kesäduuni!

Sivuille avautuu maanantaina 3. tammikuuta 2022 Kaakkois-Suomen alueen seutukuntien (Lappeenranta, Imatra, Kotka-Hamina ja Kouvola) avoimia kesätyöpaikkoja, sekä vinkkejä kesätyönhakuun. Kampanja on aktiivinen alkuvuodesta 2022, aina tammikuusta helmikuun loppuun, jolloin kesätyönhaku on kuumimmillaan.

Lisäksi julkaisemme samaan aikaan somekanavillamme erilaisia kesätyönhakuvinkkejä, check-listoja ja hyödyllisiä linkkejä sekä esittelemme yrityksiä ja tahoja, joilla on avoinna kesätyöpaikkoja.

Muista myös hyödyntää TE-liven vuorovaikutteiset livelähetykset, joissa pääset tutustumaan työnantajiin ja työpaikkoihin pintaa syvemmältä (lisätietoa alempana)!

Ota seurantaan tapahtuman somekanavat, niin valmistaudut kesäduunikuntoon: Instagram ja Facebook @kesaksiduuniin #kesäksiduuniin

Joko tunnet TE-liven?

TE-liven kautta pääset tutustumaan työnantajiin ja avoinna oleviin työpaikkoihin vuorovaikutteisesti livelähetyksen kautta. Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon tai kysymällä chatissa suoran lähetyksen aikana.

CV-Varikko ja TE-Helppi: apua työnhakuasiakirjojen ja sähköisten palvelujen käyttöön:

Onko CV päivitetty ja työhakemuspohja valmis? Ennen kesätyön hakua on hyvä laittaa työnhakuasiakirjat kuntoon, ja apuja siihen löydät meidän palveluistamme:

CV-varikko: TE-toimiston asiantuntija auttaa Sinua työnhakuasiakirjojen kanssa. Tarkoituksena on antaa puolueetonta palautetta ja kehittämisehdotuksia CV:stäsi.

TE-Helppi: auttaa sinua silloin, jos TE-toimiston sähköiset palvelut sinulle uusia tai kaipaat henkilökohtaisempaa ohjausta esimerkiksi työpaikkojen etsimiseen, työnhakuasiakirjojen laatimiseen tai vaikkapa koulutushakemuksen täyttämiseen.

Tarkemmat ajankohdat, ilmoittautumisohjeet sekä lisätiedot löydät Kaakkois-Suomen TE-toimiston omasta tapahtumakalenterista.

Lisää vinkkejä kesätyön hakuun ja asiakirjojen päivitykseen:

 

Takaisin etusivulle