Työnantajalle

Työnantaja, tule mukaan kesätyökampanjaamme!

Etsitkö työntekijöitä kausiluontoisiin tehtäviin kesäkaudelle 2022?

Kokoamme kesaksiduuniin.fi -verkkosivuille kesätyönhakua palvelevan tietopankin, josta löytyvät Kaakkois-Suomen alueen kesätyöpaikat ja vinkkejä työnhakuun. Lähde mukaan ja ilmoita kesätyösi meille, niin saat avoimet paikat näkyviin niin kampanjasivustolla kuin sosiaalisessa mediassakin. Sivusto on aktiivinen tammikuusta helmikuun loppuun, jolloin kesätyönhaku on kuumimmillaan.

Näin ilmoitat meille avoimen työpaikan:

Kesäksi duuniin -sivusto hakee ilmoitetut kesätyöpaikat TE-palveluiden avoimista työpaikoista.

Kaikkiin kesätyöpaikkoihin on tärkeää lisätä ”kesätyö” työn luonne -sarakkeeseen.

Hakuilmoitus nousee silloin automaattisesti kesaksiduuniin.fi sivustolle sekä myös avoimiin työpaikkoihin selkeämmin esiin hakijoiden löydettäväksi.

Apua ja lisätietoja saat myös Kaakkois-Suomen TE-palvelujen yrityspalvelusta: puh. 0295 042 001

Lisäksi tarjoamme teille mahdollisuuden esitellä yritystä ja avoimia työpaikkojanne Kesäksi duuniin -kampanjan sosiaalisen median alustoilla (Instagram ja Facebook). Voitte lähettää meille oman esittely- tai rekryvideonne tai vaikkapa markkinointikuvan (tai esim. logon) sekä tekstin, jossa kerrotaan tarkemmin haussa olevasta paikasta (esim. vinkkejä hakijalle) tai enemmän yrityksestänne.

Markkinointimateriaalit tai latauslinkit voi toimittaa osoitteeseen: tiedotus.kaakkois-suomi@te-toimisto.fi.

Jos teillä on useampi avoin paikka, suosittelemme myös maksutonta TE-live lähetystä, jonka voimme toteuttaa TE-live studioltamme Kouvolasta joko paikan päältä tai etäyhteydellä. TE-liveä voitte hyödyntää myös muihin rekrytointitarpeisiinne.

Mikä on TE-live?

TE-live on maksuton TE-palvelu, jossa tuotetaan suoria lähetyksiä avoimista työpaikoista, työelämän eri teemoista ja koulutusmahdollisuuksista. TE-liven kautta saatte laajemman näkyvyyden ja vuorovaikutteisen keskustelumahdollisuuden suoraan hakijoiden kanssa. TE-liven kautta teillä on myös mahdollisuus vastata paikoista kiinnostuneiden hakijoiden kysymyksiin, joita hakijat voivat lähettää etukäteen tai chatissa lähetyksen aikana.

Kysy lisää tai varaa paikkasi TE-livestä: tuottaja/toimittaja Akulina Rugojeva, puh. 0295 042 048, akulina.rugojeva@te-toimisto.fi

Vaihtoehtoisesti teillä on mahdollisuus toteuttaa pienempi haastattelumuotoinen Teams -tallenne kanssamme, jolla voitte esitellä avoimia työpaikkoja sekä yritystänne työnhakijoille. Julkaisemme tallenteen Kesäksi duuniin kampanjan sosiaalisen median alustoilla.

Markkinoimme kesaksiduuniin.fi -verkkosivua Kaakkois-Suomen alueen kouluille ja Ohjaamoille, josta tavoitamme kesätyöntekijät laajasti. Tulemme aktiivisesti markkinoimaan myös tulevia somekanavia.

Osallistu rohkeasti mukaan kampanjaan, opastamme ja avustamme mielellämme!

Kysyttävää? Ota yhteyttä

Kotka-Hamina
Päivi Simpanen
paivi.simpanen@te-toimisto.fi
0295 042 214

Kouvola
Jenna Hyrkäs
jenna.hyrkas@te-toimisto.fi
0295 042 265

Imatra
Anne Kaarnaoja
anne.kaarnaoja@te-toimisto.fi
0295 042 248

Lappeenranta
Kari Kurkinen
kari.kurkinen@te-toimisto.fi
0295 042 365

 

Takaisin etusivulle