Työnantajalle

Työnantaja, osallistu ja hyödynnä TE-toimiston kesätyökampanja.

Kaakkois-Suomen TE-toimisto kampanjoi aiempien vuosien tapaan kesätyömarkkinoiden onnistumiseksi. Edistämme työnantajien ja työntekijöiden kohtaamista järjestämällä Kesäksi duuniin-tapahtumia ja pitämällä kesätyöasioita aktiivisesti esillä aina kesän kynnykselle asti.

kesaksiduuniin.fi sivusto on tärkeä osa kesätyöpaikkojen alueelliseen esittelyyn. Rajapinta on rakennettu Työmarkkinatorille (tyomarkkinatori.fi) ja Kaakkois-Suomeen ilmoitetut kesätyöpaikat näkyvät myös tämän sivuston Kesätyöpaikat osiossa.

Kesätyöpaikkojen ilmoittaminen

Työpaikan ilmoittaminen Työmarkkinatorille alkaa sivulla Työnantajat ja yrittäjät, painikkeesta Luo työpaikkailmoitus. Palvelun käyttö edellyttää tunnistautumista. Kaikkiin kesätyöpaikkoihin on tärkeää lisätä tunniste ”kesätyö”, jolloin hakuilmoitus nousee automaattisesti kesaksiduuniin.fi sivustolle sekä myös avoimiin työpaikkoihin selkeämmin esiin hakijoiden löydettäväksi.

Tarvitsetko apua työpaikan ilmoittamiseen? Ota yhteyttä Kaakkois-Suomen TE-toimiston yrityspalveluihin puh. 0295 042 001. Opastamme ja avustamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!

Mukaan Kesäksi duuniin -tapahtumiin

Vuoden 2024 kesätyötapahtumat järjestetään tammi-helmikuussa 2024. Ota yhteyttä alueesi tapahtuman yhteyshenkilöön ja keskustele mahdollisuuksista tulla mukaan paikan päälle tai osallistua muutoin. Yhteyshenkilöt näet sivuston Yhteystiedot osiossa ja tapahtumatiedot Tapahtumat osiossa.

Tietoa työnantajille ja yrittäjille

Kaipaatko tietoa työnantajana ja/tai yrittäjänä toimimisesta? Työmarkkinatori -sivustolle on kerätty monipuolisesti tietoa yleisesti työnantajuuteen liittyen sekä esimerkiksi nuoren työntekijän palkkaamiseen:

Työntekijän löytyminen on mahdollista myös TE-palvelujen TE-liven avulla! Tutustu palveluun ja ota yhteyttä Kaakkois-Suomen aluetoimitukseen, mikäli olet kiinnostunut lähetyksen tekemisestä. Palvelu on työnantajalle maksutonta.

Kesätyökampanjamme näkyy sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kesäksiduuniin @kesaksiduuniin ja @tepalvelutkas

Kampanja toteutetaan osana Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan työllisyysohjelmien toimeenpanoa. Ohjelmista voi lukea Kaakkois-Suomen TE-toimiston verkkosivulta: